Verificari pram Ploiesti – Masuratori pram prize de pamant 24/7

Verificari PRAM Ploiesti

Efectuam verificari si masuratori pram pentru instalatii electrice si sisteme de prize de pamant.

ARC - Electrician masuratori si verificari

Verificari PRAM Ploiesti

Verificari pram Ploiesti, va multumeste ca ati ales sa ne vizitati. Echipa ARC, va punem la dispozitie, o gama variata de servicii pram, la un inalt nivel calitativ. Pentru informatii, cereri de oferta sau programari, va rugam sa ne contactati.

Verificari pram Bucuresti

Ce sunt verificarile pram?

Aceasta forma prescurtata vine defapt de la: Protectie prin Relee Automatizare si Masura

Acest proces de verificare presupune verificarea continuitatii nulului de protectie, prizelor de impamantare dar si a ainstalatiilor electrice. Scopul verificarilor este acela de a asigura ca instalatia de impamantare functioneaza in parametrii normali si pentru a preveni si diminua riscurile de electrocutare si incendiu.

Avizul pram

Avizul, reprezinta rezultatul masuratorilor si verificarilor, efectuate de catre electricianul autorizat, asupra instalatiei de impamantare sau electrice.

Electrician autorizat

Aceste verificari se pot realiza doar de catre electricieni calificati si autorizati de catre ANRE si cu echipamente specifice acestui proces.

Tipuri de verificari

Va punem la dispozitie un set complet de verificari pram Ploiesti

  • Rezistenta de dispersie priza de pamant;
  • Rezistenta de izolatie a cablurilor electrice;
  • Verificare continuitate nul de protectie
  • Inspectia instalatiilor, echipamentelor si dispozitivelor de protectie, inclusiv intrerupatoare cu protectie diferentiala etc.
Degecte ale instalatiilor electrice pram cabluri electrice

Legislatie

Probabil va intrebati de ce trebuie sa faceti aceste verificari.

Masuratorie si verificarile pram, se realizeaza pentru mentinerea instalatiei de impamantare sau electrica, in parametri normali de functionare, pentru a evita eventualele eccidente, ce pot duce la pierderea de vieti omenesti. Legislatia din Romania, obliga toate societatile comerciale, sa efectueze verificarea pram anual sau la sase luni, pentru anumite categorii.

Nerespectarea obligatiunii fata de reglementarile de securitate, conform art. 39 (9.f) din Legea Securitatii si Sanatatii in Munca (legea 319/2006) se amendeaza cu pana la 10.000 de Lei.

Masuratori si verificari pram Ploiesti-Mizil-Campina-Prahova-Busteni

Verificari Bucuresti Ploiesti

Frecventa verificarilor

Periodicitatea masuratorilor si verificarilor este diferita

In conformitate cu normativului I7/2011, periodicitatea maximă de verificare a unei prize de pământ este 2 ani in medii puţin periculoase şi anual în medii periculoase şi foarte periculoase.

Continuitatea racordurilor de la centura de împământare la Tabloul Electric sau până la locul de racord al consumatorilor (prize 230/400V), va fi masurată cel puţin o dată pe an.

Verificari prize de pamant Ploiesti-Prahova

Verificari Bucuresti Ploiesti

Stiati ca?

Degecte ale instalatiilor electrice pram cabluri electrice

Aceste verificari sunt:

  • Reglementate de legislatia în vigoare si intra in obligatia propietarului, privind verificarea periodică a instalaţiilor electrice?
  • Neglijarea perioadei de verificare este un posibil factor de pericol.
  • Verificările periodice ale instalaţiilor şi echipamentelor electrice reduc considerabil riscul unui posibil accident electric?
  • Anual se produc accidente (electrocutari, incendii, etc.) din cauza instalaţiilor electrice realizate de neprofesionişti? lipsei de importanta acordate verificarilor instalatiei electrice?

Masuratori si Verificari Ploiesti - Prahova

Cine are dreptul sa faca aceste verificari?

Verificarile se pot realiza, doar cu electricieni calificati si autorizati ANRE.

Degecte ale instalatiilor electrice pram cabluri electrice
Cum puteti solicita oferta!

Verificari pram, va pune la dispozitie sectiunea pentru cereri de oferta. Dumneavoastra nu trebuie decat sa accesati butonul CERERE DE OFERTA PRAM PLOIESTI, de mai jos, iar specialistrii nostri va vor raspunde in maxim 2 ore, de la lansarea cererii. Dupa acceptul ofertei, se genereaza un contract de prestari servicii sau puteti face o comanda ferma. Dupa aceasta se va face programarea lucrarilor de verificare pram prize de pamant sau instalatii electrice.

Verificari pram prize de pamant

De ce Sa ne alegeti pe noi?

Verificari pram Pliesti

Venim in intampinarea dumneavoastra cu un set complet de servicii de verificari, la un inalt nivel calitativ. Scopul nostru este acela de a raspunde rapid cerintelor clientilor nostri si de a le furniza servicii de calitate. Incercam in permanenta sa mentinem un standar ridicat si sa oferim solutii optime si practice tuturor clientilor. Serviciul pram Ploiesti, va multumeste pentru ca ne-ati vizitat si ca ne-ati acordat putin timp, pentru a ne cunoaste.

Aveti o intrebare?

Pentru orice fel de informatii, va stam la dispozitie.

Urgente? Suna!

Pram Ploiesti - Prahova

pattern v 1

Flesch-Reading-Ease-Score: -14

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!