Verificari pram Pitesti

Verificari pram Pitesti – Masuratori prize de pamant 24/7

Verificari PRAM Pitesti

Realizam masuratori si verificari pram pentru instalatii electrice si sisteme de prize de pamant.

ARC - Electrician masuratori

Verificari PRAM Pitesti

Verificari pram, va multumeste ca ati ales sa ne vizitati. Va punem la dispozitie, o gama variata de servicii pram, la un inalt nivel calitativ. Pentru orice fel de informatii sau cereri de oferta, nu ezitati sa ne contactati.

Verificari pram Bucuresti

Ce sunt verificarile?

Aceasta forma prescurtata vine defapt de la: Protectie prin Relee Automatizare si Masura

Procesul de verificare presupune verificarea continuitatii nulului de protectie, prizelor de impamantare si paratrasnetelor. Scopul verificarilor pram este acela de a asigura ca instalatia de impamantare functioneaza in parametrii normali si pentru a preveni si diminua riscurile de electrocutare si incendiu.

Avizul pram

Avizul Pram, reprezinta rezultatul masuratorilor si verificarilor, efectuate de catre electricianul autorizat, asupra instalatiei de impamantare sau electrice.

Electrician autorizat

Aceste verificari se pot realiza doar de catre electricieni calificati si autorizati de catre ANRE si cu echipamente specifice acestui proces.

Tipuri de teste

Va punem la dispozitie un set complet de masuratori Ploiesti

  • Rezistenta de dispersie priza de pamant;
  • Rezistenta de izolatie a cablurilor electrice;
  • Verificare continuitate nul de protectie
  • Inspectia instalatiilor, echipamentelor si dispozitivelor de protectie, inclusiv intrerupatoare cu protectie diferentiala etc.
Degecte ale instalatiilor electrice pram cabluri electrice

Legislatie

Probabil va intrebati de ce trebuie sa faceti aceste teste.

Masuratorie si verificarile, se realizeaza pentru mentinerea instalatiei de impamantare sau electrica, in parametri normali de functionare, pentru a evita eventualele eccidente, ce pot duce la pierderea de vieti omenesti. Legislatia din Romania, obliga toate societatile comerciale, sa efectueze verificarea pram anual sau la sase luni, pentru anumite categorii.

Nerespectarea obligatiunii fata de reglementarile de securitate, conform art. 39 (9.f) din Legea Securitatii si Sanatatii in Munca (legea 319/2006) se amendeaza cu pana la 10.000 de Lei

Verificari Bucuresti Ploiesti

Frecventa verificarilor

Periodicitatea masuratorilor si testelor este diferita

In conformitate cu normativului I7/2011, periodicitatea maximă de verificare a unei prize de pământ este 2 ani in medii puţin periculoase şi anual în medii periculoase şi foarte periculoase.

Continuitatea racordurilor de la centura de împământare la Tabloul Electric sau până la locul de racord al consumatorilor (prize 230/400V), va fi masurată cel puţin o dată pe an.

Masuratori prize de pamant PITESTI

Verificari Bucuresti Ploiesti

Stiati ca?

Degecte ale instalatiilor electrice pram cabluri electrice

Acestea sunt:

  • Reglementate de legislatia în vigoare si intra in obligatia propietarului, privind verificarea periodică a instalaţiilor electrice?
  • Neglijarea perioadei de verificare este un posibil factor de pericol.
  • Verificările periodice ale instalaţiilor şi echipamentelor electrice reduc considerabil riscul unui posibil accident electric?
  • Anual se produc accidente (electrocutari, incendii, etc.) din cauza instalaţiilor electrice realizate de neprofesionişti? lipsei de importanta acordate verificarilor instalatiei electrice?

Masuratori electrice Pitesti - Arges

Cine are dreptul sa faca aceste verificari?

Verificarile pram se pot realiza, doar cu electricieni calificati si autorizati ANRE.

Degecte ale instalatiilor electrice pram cabluri electrice
Cum puteti solicita oferta!

Va punem la dispozitie sectiunea pentru cereri de oferta. Dumneavoastra nu trebuie decat sa accesati butonul CERERE DE OFERTA PRAM PITESTI – PRAHOVA, de mai jos, iar specialistrii nostri va vor raspunde in maxim 2 ore, de la lansarea cererii. Dupa acceptul ofertei, se genereaza un contract de prestari servicii sau puteti face o comanda ferma. Dupa aceasta se va face programarea lucrarilor de verificare pram prize de pamant sau instalatii electrice.

Verificari pram prize de pamant

Electrician autorizat aNRE

Masuratori si verificari

Verificari pram prize de pamant

Rezistivitatea solului

Scopul masurarii rezistivitatii solului, atunci cand este selectata o amplasare a unei sub-statii sau a unui birou central, este de a gasi un loc care are cea mai mica rezistenta posibila.

Gradul de corodare al prizei

Momentul efectuarii probelor Dupa 10 ani de la ingropare si ulterior cel putin o data la 5 ani.

Periodicitate

a) in instalatii subterane si in instalatii locale de legare la pamant,cel putin de doua ori pe an;
b) la retelele generale de legare la pamant, cel putin o data pe an

Preventie

Verificarea prizei de impamantare si paratrasnetelor are ca scop: • Prevenirea electrocutarii personalului care utilizeaza instalatia electrica si echipamentul de lucru; • Prevenirea incendierii cladirilor si prevenirea distrugerii aparaturii electrice si electronice; • Verificare continuitatii nulului de protectie.

Verificari pram Pitesti - Arges

In cazul in care valorile masurate nu corespund normelor, instalatia prezinta pericol de electrocutare iar paratrasnetul nu mai prezinta siguranta impotriva incendierii in caz de trasnet, iar firma noastra va emite un raport cu masuri. Pentru evitarea evenimente nedorite putem remedia problemele contracost si executam reverificare PRAM. In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.

Verificarile PRAM cuprind o serie de masuratori pentru: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare.

In urma analizarii acestor masuratori se emit rapoarte de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.

Prin verificarea periodica a prizelor de pamant se previne electrocutarea personalului care utilizeaza instalatia electrica si a echipamentului de lucru, precum si incendierea cladirilor si prevenirea distrugerii aparaturii electrice si electronice.

Concluzii!!

Verificarea se efectuează conform Normativului I7/2011 şi este o masură organizatorică obligatorie de securitate a muncii ce este în sarcina tuturor beneficiarilor de instalaţii electrice.

In cazul in care valorile masurate nu corespund normelor, instalatia prezinta pericol de electrocutare, iar paratrasnetul nu mai prezinta siguranta impotriva incendierii in caz de trasnet.

Pentru evitarea acestor evenimente nedorite, putem remedia rapid problemele si executam reverificare PRAM pentru siguranta.

Executia lucrarilor se efectueaza in baza unui contract de prestari servicii.

Electrician Autorizat Bucuresti, executa servicii de masuratori prize de pamant pentru persoane fizice si juridice, in conformitate cu legislatia in vigoare, la cel mai bun pret. Servicii Bucuresti si judetul Ilfov.

Flesch-Reading-Ease-Score: -31

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!