Instalatii electrice interioare case, locuinte – Electrician 24/7

Instalatii electrice interioare

Realizam instalatii electrice interioare, la cheie, pentru locuinte, apartamente, vile, case de vacanta.

ARC - Electrician autorizat anre

Instalatii electrice

Instalatii electrice Interioare Ploiesti – Prahova. Realizam lucrari electrice pentru locuinte, de la partea de proiectare si pana la punerea in functiune a instalatiei.

Instalatii pentru constructii

Aveti un proiect si doriti implementarea lui?

Daca doriti realizarea unei instalatii electrice interioare, pentru o locuinta, ati intrat pe portalul potrivit. Nu trebuie decat sa ne contactati, iar de acolo, ne ocupam noi. Realizam orice fel de instalatii electrice interioare, la cele mai inalte standarde, in conformitate cu normativele in vigoare. Un Electrician atestat ANRE si specializat pe realizarea de instalatii electrice, va prelua solicitarea dumneavoastra si vom programa o vizualizare a locatiei, pentru intocmirea unei oferte tehnice.

Electrician Ploiesti

instalatiile electrice de interior - sunt instalatiile pentru consumatorii casnici dar si pentru consumatori industriali. Aici intra toata instalatia electrica, de la punctul de masurare a consumului pana la prize, becuri sau aparatura electrocasnica. Acest tip de instalatii electrice mai poate fi impartit in retele electrice de interior sau de exterior (efectuate in afara cladirilor), in functie de zona in care sunt amplasate. In proiectarea retelei electrice pentru locuinta ta, instalatiile de interior sunt cele care te intereseaza in mod exclusiv.

Servicii oferite

      Va punem la dispozitie un set complet de servicii electrice Ploiesti

  • Proiectare electrica interioare;
  • Executie instalatii electrice interioare;
  • Automatizari electrice
  • Verificari pram prize de pamant
  • Identificari de defecte si remedieri, in instalatiile
  • Intretinere si Mentenanta electrica preventiva si corectiva
  • Executie instalatii electrice de iluminat si prize

Legislatie

Legislatie privind realizare instalatii electrice interioare

Legislatia din Romania, reglementeaza foarte clar, conditiile de realizare ale instalatiilor. Normativul de baza, pe care fiecare electrician, trebuie sa il respecte, este Normativul I7/2011. 

Orice instalatie electrica, trebuie realizata doar cu personal calificat si autorizat ANRE, conform legislatiei in vigoare!!!

Instalatii electrice interioare Ploiesti-Prahova – Mizil – Campina – Breaza

Electrician autorizat ANRE

Electrician Ploiesti – Prahova

Orice instalatie electrica se executa dupa un proiect de executie intocmit de proiectantii de specialitate. Instalatiile de iluminat sant alimentate de la tablouri de distributie separate de cele care alimenteaza instalatiile electrice de forta . Succesiunea tuturor operatiilor necesare pentru executare unei instalatii electrice formeaza procesul tehnologic de executie al instalatiei res
pective .

 Principalele operatii care trebuie executate sunt: 

1. Trasareasarea pe tavanul si pe peretii incaperilor a instalatiei electrice ,indicate pe planul de executie,saparea santurilor in pereti ,a locasurilor pentru doze ,dibluri,prize,intrruptoare,si fixarae acestora in montaj aparent sau ingropat;

 2. Tragerea conductoarelor in tuburile de protectie ,executarea legaturilor intre conductoare si izolarea lor ;

 3. Montarea aparatelor de comutare ,a consumatorilor de energie e
lectrica si a tablourilor de distributie; 

Verificarea instalatiei Procesul tehnologic difera de o lucrae la alta si uneori de la un santier la altul , in functie de materialele si utilajele folosite, de specificul cladirilor in care se executa .

Proiectare si executie Instalatii interioare Ploiesti-Prahova

Informatii utile

Siguranta ta sau a familiei tale!

Pentru siguranta ta, a familiei, cat si a celor din jur, apeleaza la specialisti autorizati ANRE pentru orice interventie la reteaua electrica. Regula este valabila cu atat mai mult in cazul in care planuiesti sa-ti construiesti o casa: instalatia electrica este unul dintre elementele critice ale constructiei, dupa structura de rezistenta, si cea mai predispusa la defectiuni sau accidente.

Ca sa iei cele mai bune decizii, afla ce este instalatia electrica, dincolo de cabluri si intrerupatoare electrice.

Electrician autorizat ANRE

Cine are dreptul sa realizeze instalatii electrice?

Se pot realiza doar cu electricieni calificati si autorizati ANRE.

Cum puteti solicita oferta!

Verificari pram, va pune la dispozitie sectiunea pentru cereri de oferta. Dumneavoastra nu trebuie decat sa accesati butonul CERERE DE OFERTA INSTALATII ELECTRICE INSTERIOARE  PLOIESTI, de mai jos, iar specialistrii nostri va vor raspunde in maxim 2 ore, de la lansarea cererii. Dupa acceptul ofertei, se genereaza un contract de prestari servicii sau puteti face o comanda ferma. Dupa aceasta se va face programarea  lucrarilor

De ce Sa ne alegeti pe noi?

Venim in intampinarea dumneavoastra cu servicii de calitate si cu personal calizicat si autorizat ANRE. Scopul nostru este acela de a raspunde rapid cerintelor clientilor nostri si de a le furniza servicii de calitate. Incercam in permanenta sa mentinem un standar ridicat si sa oferim solutii optime si practice tuturor clientilor. Instalatii electrice interioare Ploiesti, va multumeste pentru ca ne-ati vizitat si ca ne-ati acordat putin timp, pentru a ne cunoaste.

Aveti o intrebare?

Pentru orice fel de informatii, va stam la dispozitie.

Urgente? Suna!

Pram Ploiesti - Prahova

Flesch-Reading-Ease-Score: -13

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!
Exit mobile version