Despre noi

Povestea noastra

ARC este o companie romanesca si are ca principal obiect de activitate, proiectarea si executia de instalatii electrice, in special verificari pram. In 2015 a luat nastere acest proiect si ne-am axat mai mult pe zona de masuratori si verificari instalatii electrice si instalatii de impamantare (prize de pamant). Efectuam toata gama de verificari in instalatii electrice, identificari de defecte, remedieri, dar si mentenanta electrica. 

Ce oferim clientilor

Suntem in permanenta pregatiti, sa oferim cele mai bune solutii electrice. Departamentul de Verificari PRAM, prin electricienii autorizati ANRE, va pune la dispozitie, cel mai simplu mod de a va realiza verificarile pram obligatorii prin lege. Oferim flexibilitate, rapiditate si preturi corecte. 

Doriti Verificarea PRAM?

Nimic mai simplu, Echipa noastra vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra, cu solutii practice. Nu trebuie decat sa ne contactati, iar de restul ne ocupam noi.

Aveti un proiect?

Suntem pregatiti sa va oferim solutii practice si eficiente, pentru proiectul dumneavoastra. Va oferim asistenta tehnica pe toata durata proiectului, pana la punerea in functiune..

Verificari sigure, instalatii sigure

Proiectarea, executia, mentenanta si verificarile pram, trebuiesc realizate, doar cu electricieni calificati si autorizati ANRE, conform legislatiei in vigoare.

ARC - Electrician autorizat ANRE

Electrician autorizat ANRE, este o calitate care se obtine printr-un examen organizat la nivel national, de catre Autoritatea Nationala A Energiei Electrice. Echipa ARC, va pune la dispozitie personal calificat, autorizat si pregatit sa realizeze proiecte de instalatii electrice, la cheie.

Servicii PRAM la cel mai inalt standard

Verificarile instalatiei electrice, efectuate cu specialisti, reduc probabilitatea aparitiei defectelor sau a incidentelor.

error: Content is protected !!
Exit mobile version